ETUSIVU‎ > ‎Töitä tarjolla‎ > ‎

ETSIMME OPOA!

lähettänyt Mikko Jordman 28.9.2021 klo 22.54
Olli lähtee lukioon, meillä on opon kokoinen reikä!Peruskoulun oppilaanohjaajan lehtorin virka (0522LE ) Nurmijärven Yhteiskoulussa

Etsimme HETI henkilöä hoitamaan opon hommaa, paikka tulee kyllä myös viralliseen hakuun kunnan sivuille pikapuoliin. Nyt etsimme henkilöä joka voisi tulle heti ja sitten myös hakea paikkaa koko vuodeksi - ja mahdollisesti pysyvämminkin!


Tule tekemään kanssamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista perusopetusta. Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta opoa, jolle opettajuus ja ohjaaminen ovat intohimo. Haluamme kouluumme ohjauksen ammattilaisen, joka osaa ja haluaa tehdä laadukasta yhteistyötä muiden työyhteisön jäsenten kanssa. Toivomme, että hakijalla on erinomaiset ryhmäyttämistaidot, hyviä työkaluja teini-ikäisten kanssa toimimiseen ja osaamista nuorten kasvun ja hyvinvoinnin edistämiseen. Arvostamme aktiivista ja innostunutta asennetta verkostoitumiseen ja sen edistämiseen koko koulun tasolla.

Tavoitteenamme on vahvistaa yksilöllisen oppimisen ja yhteisöllisen toiminnan perustaa koko koulun toimintakulttuurina. Haluamme kouluumme opon, jolle koulu on hyvinvoinnin, kasvamisen ja oppimisen yhteisö. Oppilaanohjaajana olet koulumme ohjauksen suunnannäyttäjä ja siten avainpelaaja toimintakulttuurimme rakentamisessa.


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa koulun rehtori Mikko Jordman, puh. 040 317 4158.

Virallisempi haku siis alkaa pikapuoliin kunnan sivuilla, nyt kiinnostuneet voivat ottaa suoraan yhteyttä rehtoriin!


Olemme savuton työpaikka.
Comments