ETUSIVU‎ > ‎Töitä tarjolla‎ > ‎

MATEMATIIKAN JA FYSIIKAN LEHTORIN VIRANSIJAISUUS heti - 31.12.2021

lähettänyt Mikko Jordman 28.9.2021 klo 22.43   [ 28.9.2021 klo 22.45 päivitetty ]
MATEMATIIKAN JA FYSIIKAN LEHTORIN viransijaisuus (0516LE). täytetään sopmuksen mukaan heti ja jatkuu ainakin 31.12.2021 saakka

Tule tekemään kanssamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista perusopetusta. Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta opettajaa, jolle opettajuus on intohimo. Haluamme kouluumme opettajan, joka osaa ja haluaa tehdä laadukasta yhteistyötä muiden työyhteisön jäsenten kanssa. Toivomme, että hakijalla on erinomaiset ryhmäyttämistaidot, hyviä työkaluja teini-ikäisten kanssa toimimiseen ja osaamista nuorten kasvun ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Tavoitteenamme on luoda yksilöllisestä oppimisesta ja yhteisöllisestä toiminnasta perusta koko koulun toimintakulttuurille. Haluamme kouluumme opettajan, jolle koulu on hyvinvoinnin, kasvamisen ja oppimisen yhteisö. Haemme opettajaa, joka käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa luontevana osana omaa pedagogista osaamistaan. Matematiikan ja fysiikan opetuksessa kehittämisen painopiste on yhteisopettajuuden ja jaetun asiantuntijuuden tuominen osaksi koulun kulttuuria niin, että erilaisista intohimoista ja osaamisista syntyy enemmän kuin osiensa summa.


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Nurmijärven Yhteiskoulun rehtori Mikko Jordman, puh. 040 317 4158.Paikka tullee julkiseen hakuun lokakuun aikana, mutta olemme kiinnostuneita hakijoista jo nyt!

Olemme savuton työpaikka.

Comments