ETUSIVU‎ > ‎Töitä tarjolla‎ > ‎

Tekun maikka, töitä tarjolla

lähettänyt Mikko Jordman 28.9.2021 klo 22.50
Käsityön lehtori (teknisen työn sisällöt) Nurmijärven Yhteiskoulussa (0508LE)


Etsimme määräaikaista tekun opettajaa tälle lukuvuodelle, kun pitkään talossa ollut löysi työpaikan lähempää kotiaan. Päteviä ei ole työmarkkinoilla vapaina, nyt piytäisi siis löytää se hyvä tyyppi, joka on kykenevä tähän hommaan!

Tule tekemään kanssamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista perusopetusta. Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta opettajaa, jolle opettajuus on intohimo. Haluamme kouluumme opettajan, joka osaa ja haluaa tehdä laadukasta yhteistyötä muiden työyhteisön jäsenten kanssa. Toivomme, että hakijalla on erinomaiset ryhmäyttämistaidot, hyviä työkaluja teini-ikäisten kanssa toimimiseen ja osaamista nuorten kasvun ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Tavoitteenamme on luoda yksilöllisestä oppimisesta ja yhteisöllisestä toiminnasta perusta koko koulun toimintakulttuurille. Haluamme kouluumme opettajan, jolle koulu on hyvinvoinnin, kasvamisen ja oppimisen yhteisö. Hyvä aineenhallinta ja oman alan kehityksen seuraaminen ovat näille luonteva pohja. Haemme opettajaa, joka käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa luontevana osana omaa pedagogista osaamistaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Nurmjärven Yhteiskoulun rehtori Mikko Jordman, puh. 040 317 4158.

Haku virallisesti siis päättyi jo, nyt yritämem kaikin keinoin löytää jonkun hoitamaan tätä hommaa.

Olemme savuton työpaikka.
Comments