Tervetuloa töihin Nurmijärven Yhteiskouluun!

Hei kaikki uudet opettajat,

Sydämellisesti tervetuloa töihin Nurmijärven Yhteiskouluun! Olemme iloisia, että saamme juuri teidät joukkoomme. Uusien listasta puuttuu vielä kolme nimeä: liikunnan ja terveystiedon opettaja on parhaillaan hakusessa niin kuin kaksi koulunkäynnin ohjaajaakin.

Laitan teille nyt aikamoisen pläjäyksen kaikenlaista ensi lukuvuoteen liittyvää. Halutessanne tutustukaa näihin, mutta mitään velvoitetta ei tietysti ole ennen elokuuta :) Jos liitteet eivät aukea, laittakaa viestiä, niin katsotaan mistä kiikastaa.
Muista kuin ensimmäisen jakson lukujärjestyksistä puuttuu vielä osa luokkatiloista. Tämä siksi, että meillä on alkamassa sisäilmaremontti ensi lukuvuonna. Remontti kestää kaksi vuotta ja sen aikataulu on vielä auki. Siksi emme tarkkaan tiedä, mitkä luokat ovat milloinkin parakeissa. Viidennen jakson lukujärjestys tulee syksyllä.

Pidämme perehdytysiltapäivän kaikille uusille työntekijöille ma 7.8. klo 13-16, tervetuloa!
Lukuvuosi alkaa torstaina 10.8. klo 9.00. Sitä ennen meillä on kaksi VESO-päivää eli
  • ti 8.8. klo 9-15 ja 
  • ke 9.8. klo 9-15.
Tiistain VESOn vietämme Nuuksiossa ulkoilmassa ja keskiviikkona olemme koululla. Näistä lisää sitten perehdytyspäivässä.

Rehtorit ovat vuosilomalla 26.6.-28.7. Toivotamme teille kaikille rentouttavaa ja mukavaa kesää, syksyllä sitten tavataan!

Comments